Tørrede blomster | Evighedsbuketter

Sådan bruger du evighedsblomster i din indretning

Der er mange måder hvorpå du kan bruge evighedsblomster til at pynte dit hjem. I dette indlæg har vi samlet inspiration til hvordan evighedsbuketter, kranse eller æsker kan bruges i forskellige hjem, så stilen og farvenuancerne passer sammen. Du kan dog også bryde stilen i hjemmet med nye og friske farver eller afdæmpede toner af tørrede blomster. Klik på billederne af evighedsbuketterne eller dekorationerne for at komme til webshoppen.


Det minimalistiske hjem

Bærer dit hjem præg af monokrome farvernuancer og stilrene linjer uden for mange nipsgenstande? Så har vi samlet en liste af smukke buketter og dekorationer der både føres ind i stilen af hjemmet, men også evighedsblomster der bryder stilen for at tilføje nye friske farveelementer.

Evighedsblomsterne nedenfor er eksempler på dekorationer fra Evighedsblomster som vil passe direkte ind i det minimalistiske hjem. Buketterne er sarte og afdæmpede i farverne, men har fylde, og er dermed et smukt og levende indslag i indretningen. Kransen komplimenterer med sin runde form de skarpe linjer i det minimalistiske hjem.

Evighedsbuket

Style

Evighedsbuket

Invenire

Evighedskrans

Dreamy hortensia

Gypsophila

Evighedsbuket

Du kan også vælge at bryde stilen med en farverig buket som drager øjet og giver et element af dramatik.


Det farverige hjem

Det skønne ved tørrede blomster er selvfølgelig at de varer evigt, men også at de kan pynte i så mange forskellige stile af hjem. Uanset om du er til rolige pastel farver eller mere dominerende farvenuancer så kan du med sikkerhed altid finde en evighedsbuket eller dekoration der passer til lige netop dit hjem eller stil.

Hvis du har et farverigt hjem, vil en buket med kraftige dominerende farver være et passende og smukt indslag blandt din øvrige indretning.

Evighedsbuket

Light up days

Evighedsbuket

50 shades of color

Evighedsbuket

Golden wedding

Craspedia

Tørrede blomster grene

Hvis dit hjem har mange farver og nipsgenstande kan enkelte grene være med til at sikre at din indretning ikke bliver overfyldt og forvirrende.


Det landlige hjem

Er du inspireret af landligt idyl og naturlige nuancer? Så vil buketter af blomster som du også kan finde i den danske natur eller haven passe perfekt ind i din indretning. Vi har buketter med lavendel, tidsel, korn osv. Du kan også give dig i kast med at tørre dine egne blomster, og binde din egen evighedsbuket med netop disse blomster og planter. Se guiden her på siden.

Evighedsbuket

Lavendel fall

Evighedsbuket

Limonium

Evighedsbuket

Prope

Reflectunt

Evighedskrans

Evighedskranse er flotte dekorationer både i hjemmet, men også udenfor hjemmet. Du kan hænge evighedskranse på hoveddøren som en smuk og landlig dekoration.