Evighedsbuketter med tørrede blomster

Pasningsvejledning for evighedsbuketter

Her er en hurtig lille guide til hvordan du bedst passer dine tørrede blomster. Evighedsblomster har det bedst, hvis de holdes væk fra direkte sollys, da sollys kan blege blomsterne på sigt. De trives fint i et lyst lokale, men for længst mulig levetid, vil det være at foretrække, at de bliver placeret væk fra en vindueskarm hvor sollyset ikke rammer blomsten direkte. En fordel ved tørrede blomster, er at de egner sig bedst, der hvor planter ikke skal stå.

Sådan passer du bedst dine evighedsbuketter:

  • Evighedsbuketterne kræver intet vand eller anden form for vedligeholdelse i modsætning til friske blomster.
  • Undgå at evighedsbuketten får direkte sollys, høj varme eller tung fugtighed. Undgå derfor at placere buketten ved en varmekilde eller en solrig vindueskarm. Evighedsbuketterne har det bedst med at står hvor friske blomster ikke kan overleve.
  • Hvis der ophober sig støv, kan en hårtørrer på laveste niveau hjælpe. Blæs forsigtig med lav varme på evighedsbuketten for at blæse støvet væk, uden at beskadelige de tørrede blomster.

Som du kan se kræver det ikke meget arbejde at passe sine evighedsbuketter. Du kan evt. se på hvordan du tørrer dine egne blomster og hvordan du kan binde en evighedsbuket ved at gennemse vores guides her på siden under menuen DIY, eller trykke på linkene nedenunder.

Guides

Guide

Tør dine egne blomster

Det er lettere end du tror!

Guide

Bind din egen buket

Vær kreativ og bind din egen buket med hjælp fra vores DIY-guide.